Maison Des Amis

Maison Des Amis

Vakantiehuis Des Amis is een luxe, gezellige en compleet ingerichte vakantiewoning voor maximaal 8 personen. Rondom het huis is veel ruimte waar je kunt relaxen en eten, en waar kinderen vrij kunnen spelen. Er is een gemeenschappelijk zwembad, een trampoline en een kinderspeeltoestel. 

De ruimtes 

Onze houten, zelfontworpen huizen zijn ruim van opzet (150m2), hebben twee verdiepingen en een ruime veranda aan zij- en achterkant. Daardoor ben je ervan verzekerd altijd tot aan de allerlaatste zonnestralen te kunnen tafelen of borrelen. De woning is zo opgebouwd dat je, ongeacht het weer, lekker buiten kunt leven.

De grote ramen en vide zorgen ervoor dat het huis heerlijk licht is. De lange luiken kunnen op hete dagen de zon uit het huis houden.

De begane grond per huis:

De eerste verdieping per huis:

Voorzieningen en apparatuur

Wasmachine, droger, afwasmachine, oven, Nespressomachine, magnetron,  TV met schotelontvangst (Ned. programmapakket), JBL speaker  en er is gratis WIFI aanwezig. Op de veranda staat een gas bbq, eettafel en grote zithoek en kun je heerlijk onderuit in de hangmat.

Het buitenterrein en het zwembad

De twee huizen staan op een terrein van 1,5 ha op zo’n 30 meter afstand van elkaar. Tussen beide huizen, op het midden van het terrein ligt ons prachtige zwembad van 11 x 4,5m zwembad (1.70m diep). Het zwembad (niet verwarmd) is beschikbaar voor de gasten van beide huizen. Bij het zwembad is een terras met picknicktafel, lounchebanken en schaduwdoeken. Daarnaast hebben we buiten een grote trampoline, jeux de boules baan, tafeltennistafel en schommels voor de kinderen. Aan de zijkant tegen de bomenrand is een extra terras gecreëerd met buitenhaard, eettafel en plancha. Hier kan in de zon of onder schaduwdoeken heerlijk geborreld of gegeten worden.